پنير ها


پنير ها جز و مواد غذايي هستند كه افراد در معرض خطر سكته قلبي بايد در مصرف إآن ها احتياط كرده و حد تعادل را رعايت كنند .پنيرها حاوي ميزان بالايي كلسترول بوده و ميزان كلسترول بد خون را افزايش مي دهند .در نتيجه زمينه ي ايجاد رسوب در رگ ها بالا مي رود.علاوه بر اين پنيرها به دليل چربي ونمك زيادي كه دارند امكان ابتلا به پر فشاري خون را نيز افزايش مي دهند .بنا براين لازم است كه در مصرف پنير دچار افراط نشويد .
سوسيس و كا لبا س
اين گوشت هاي فراوري شده نه تنها هيچ خيري براي بدن ندارند ، بلكه انواع مشكلات و بيماري ها را نيز به جان افراد سالم مي اندازد سوسيس و كالباس وغيره باعث افزايش كلسترول بد خون مي شود زماني كه كاسترول خون بالا باشد پلاك هاي ايجاد ميشود كه به جداره رگ ها چسبيده و باعث كند شدنه جريان خون مي شوند . در نتيجه خطر بروز سكته قلبي افزايش مييابد .فراموش نكنيد كه اين مواد غذايي همچنين حاوي ميزان زيادي نمك هستند . يادتان باشد كه چربي گوشت هاي قرمز حاوي چربي هاي اشباع شده است كه باعث افزايش كلسترول بد خون مي شود البته منظورمان اين نيست كه مصرف گوشت قرمز را به طور كلي را حذف كنيد .


موضوعات: طب ناب
   چهارشنبه 18 اسفند 1395نظر دهید »